Bestelling en Levering


Wij hebben ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag- transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden tegen een eerlijke prijs.  

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier versturen hebben wij een gemiddelde levertijd van 7-15 werkdagen voor bestellingen in Nederland en 15-21 werkdagen in België.

Let op: door de recente maatregelen omtrent het COVID-19 virus kan het zijn dat de levertijd langer duurt. In deze onzekere tijden kunnen onverwachtse verhinderingen plaatsvinden waar wij geen invloed op hebben. Wij doen ons uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Excuses als dit invloed zal hebben op uw bestelling.

Altijd GRATIS verzending

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestelwaarde nodig. 

Volg je bestelling

Na het plaatsen van je bestelling kun je binnen een paar dagen eenvoudig je pakketje volgen.

Klik hier om je bestelling te volgen >>

Vragen over je bestelling

Heb je vragen over je bestelling? De kans is heel groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veel gestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Klik hier om naar de FAQ te gaan >>